Ladies Night op 16 juni t.b.v het Kinderkamp

Categorie: Archief


Word vriend en sponsor!
Word vrijwilliger
Contact Opnemen

Kernactiviteiten:
Wijksteun de Esch, Samen Ouder

Ziet u een project waarbij u graag zou willen helpen? Neem dan contact met ons op!
Met elkaar, voor elkaar.

Sense Agency organiseert een Ladies Night

Sense Agency is een projectgroep en werkt vanuit de Hogeschool Rotterdam. De groep is opgericht door vijf aanstormende communicatietalenten: Romana Tranadi, Emma Hartensveld, Loveleen Sharma, Laura van Duijn en Ashanti Dunand. Deze communicatietoppers zitten momenteel in het tweede leerjaar van de opleiding Communicatie. Zij hebben ieder hun eigen kracht en specialisme, als team weten zij deze krachten te bundelen. Dit team heeft de eer gekregen om de helden van Super-Actief een handje te helpen!

Dit jaar bestaat de non-profit organisatie, Super-Actief, dertig jaar en dat wordt groots gevierd door met 46 kinderen en 15 vrijwilligers naar het land der sprookjes te gaan: de Efteling.
Sense Agency wil samen met Super-Actief deze kinderen een mooie dag bezorgen om nooit meer te vergeten. Om dat te realiseren, organiseren zij op donderdag 16 juni (van 19.30 tot 23.00 uur) een ladies night. Op de ladies night zijn er verschillende activiteiten te beleven. Zo kunnen deelnemers meedoen aan een loting waar winnaars leuke prijzen kunnen winnen. Alle opbrengsten van deze avond gaan naar het kinderkamp van Super-Actief!