We zijn een stuk verder, dankzij uw bijdrage

Categorie: Archief


Word vriend en sponsor!
Word vrijwilliger
Contact Opnemen

Kernactiviteiten:
Wijksteun de Esch, Samen Ouder

Ziet u een project waarbij u graag zou willen helpen? Neem dan contact met ons op!
Met elkaar, voor elkaar.

Deze week kunnen we weer mooie dingen te melden. We hebben van vier verschillende mensen donaties gekregen wat bij elkaar 300 euro is. Wat is het toch geweldig om te ervaren dat zoveel mensen het kamp een warm hart toedragen. Heerlijk. Dank je wel lieve mensen.

Maar dat is niet alles, we hebben ook nog van het Aelwijn Florisz fonds bericht gekregen dat zij ons kinderkamp met € 2500,00 steunen. Dank jullie wel, het helpt ons een grote stap verder.

Heeft u de datum nog genoteerd van de Lady Fair op 16 juni. Doen hoor, het wordt een hele gezellige avond met opbrengst voor het kinderkamp. 16 juni in ProRege van 20.00 – 23.00 uur.

De collecte week ronden we vandaag af, daarover melden wij u volgende week meer.

Tot slot wil ik u vragen om 5 juni langs te komen op de Wijkmarkt in de Esch. Wij staan daar met een kraampje om spullen te verkopen ten bate van het kamp. We zien u graag komen.

Resultaat tot nu toe

We hebben nu al € 6040,00 gekregen en we hebben nog € 7460.00,- nodig, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed komt. Helpt u ook mee?

Volgt u ons verder op: https://www.facebook.com/kinderkamp.kralingencrooswijk

Contact

U kunt ons bereiken op ons mailadres: info@super-actief.nl of telefonisch: Anita Kornman op 06-11886979 of Lilly do Rosario Almeida: 010-304 6322.

Tevens kunt u ons volgen op facebook onder Kinderkamp Kralingen Crooswijk.

Doneren

Wilt u doneren dan kan dat op :NL 16 RABO0182450171, t.n.v. Stichting Super-Actief o.v.v. kinderkamp 2016

Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage !